Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΜΑΣΤην Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά έκοψε την πίττα της η Τοπική μας Διοίκηση. Παράλληλα έγινε από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Κάρκαλη ο απολογισμός του έτους που έφυγε ο οποίος ηταν πλούσιος σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, τόσο από την Τοπική μας Διοίκηση, όσο και από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.


Την πίττα μας ευλόγησε ο εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Φαλλήρου κ.κ. Σεραφείμ, πατήρ Δανιήλ, προϊστάμενος του καθεδρικού ΙΝ Αγίας Τριάδος.
Με την παρουσία τους δε μας τίμησαν: ο Βουλευτής ΝΔ Α περιφέρειας Πειραιώς κ. Κων/νος Κατσαφάδος, ο εκπρόσωπος του Βουλευτού Β περιφέρειας Πειραιώς κ. Ιωάννη Τραγάκη, κ. Κυριάκος Μαριώλης, ο πρ, Υπουργός κ. Αναστάσιος Νεράτζης, ο πρ. Βουλευτής κ. Παναγιώτης Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γεώργιος Γαβρίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιώς κ. Ιωάννη Μώραλη κ.Ευάγγελος Αθανασίου, η πολιτεύτρια ΝΔ Β περ. Πειραιώς κα Μίνα Σαμαρά, ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης του ΛΑΟΣ Υποστράτηγος εα κ. Πέτρος Μούγιος, η ιατροδικαστής Πειραιά κα Τσαγκρή Δήμητρα, Ο διευθυντής Αστυνομίας Πειραιά , Ταξίαρχος κ. Κων/νοις Φώσκολος,ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιώς Α/Δ κ. Άρης Φουτάκης,ο Διοικητής  Τροχαίας Πειραιώς Α/Υ κ. Σπυρίδων Λάσκος, ο Διοικητής ΤΑ Πειραιά Α/Υ κ. Νικηφόρος Παπαγεωργίου, Ο παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας της ΙΡΑ κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της ΤΔ Αθηνών Αττικής ΙΡΑ κ. Σταύρος Σταυρακάκης και ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων κ. Εμμανουήλ Κυριακάκης, ο Διοικητικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Ταμείου Σωμάτων Ασφαλείας κ. Σπυρίδων Ασημακούλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. Σπυρίδων Λιότσος και η ΓενικήΓραμματέας κα Αργυρώ Μαλαχία, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιώς κ. Ιωάννης Τετράδης και ο Ταμίας κ. Ανδρουτσόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ένωσης Απανταχού Μανιατών (και τ. Πρόεδρος  του ΔΣ της Τοπικής μας Διοίκησης) κ. Σταύρος Μπαζάκος, εκ μέρους της ένωσης Κρητών «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Κυριακάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΑΠ κ. Ηλίας Καρακώστας, ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ.Γεώργιος Σταματογιάννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαος Πλατανισιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ιατρός κ. Αντώνιος Φαντόπουλος, η Πρόεδρος της ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης κα Χρυσή Μαρινάκη, η Ταμίας του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας κα Μαρκέλλα Καλλίκη, ο επ. Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας κ. Ιωάννης Βέλλης και πλήθος Αστυνομικών σε ενέργεια και αποστρατεία και φίλων της ένωσής μας. Μήνυμα απέστειλε ο Υπουργός κ. Δρίτσας, ο οποίος δε κατάφερε αν παραστεί, λογω ηυξημένων υποχρεώσεων.


Ακολούθησε βράβευση της εκλεκτής συναδέλφου μας  κας Μαρίας Καραγιάννη. Η εν λόγω Αξιωματικός υπηρετεί ως Διοκητής στο ΑΤ Κοπανακίου Μεσσηνίας και τιμά ιδιαίτερα την Διεθνή Ε΄νωση Αστυνομικών της οποίας τυγχάνει μέλος. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών και του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλαέι τρείς ξένες γλώσσες και έχει συγγράψει ένα αξιολογότατο μυθιστόρημα, το οποίο αριθμεί τρείς εκδόσεις έως σήμερα, έχει δε μεταφραστεί και κυκλοφορεί και στο εξωτερικό, Εκπροσωπεί τη νέα γενιά Αξιωματικών και τιμά ιδιαίτερα το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους προσκεκλημένους μας δεξιωθήκαμε στη συνέχεια υπο τους ήχους της μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, υπο τη διεύθυνση του Διοικητή της Α/Δ κ. Δημήτρη Κανούτα.
Ο τυχερός της πίττας, ήταν ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων της ΤΔ Αθηνών – Αττικής κ. Εμμανουήλ Κυριακάκης Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά η ΕΡΤ, και φυσικά όπως πάντα ο Πειραικός Τύπος. Συγκεκριμένα εκ μέρους της εφημερίδας "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" ο κ. Δημήτρης Κρητικός, εκ μέρους της "ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ" ο κ. Ιωάννης Κανατσέλης και η κα Κλαίρη Παπαγεροθέου και εκ μέρους του "ΔΗΜΟΤΗ" η κα Έφη Ραίση. Παρών και ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης κ. Στέλιος Τραιφόρος.
 
Την εκδήλωση παρουσίασε η τ. Προισταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς κα Λίτσα Νιαρχάκου

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία και τύχη. Στη δοκιμαζόμενη πατρίδα μας να ανακάμψει και να επανέλθει στη θέση που της αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου