Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΡΑ



ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ UNICEF


H UNICEF είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανθρωπιστικούς οργανισμούς με παγκόσμια δράση και αποδοχή

Σκοπός και προτεραιότητά της είναι η προώθηση παγκοσμίως της ευημερίας των παιδιών στη χώρα μας και  σε όλο τον κόσμο και αγωνίζεται  με πίστη και αφοσίωση για την κάλυψη των αναγκών τους .

Την 4η Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εκλογογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών της  UNICEF . Ο Πρόεδρος του Ελληνικού  Τμήματος  της ΙΡΑ κ. Ιωάννης Καραπατάκης, μετά από πολύχρονη και αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF εξελέγη τακτικό μέλος της Γενικής Συνελεύσεως και συμμετείχε με δικαίωμα ψήφου.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, τόσο η σημαντική συνεργασία μας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής  UNICEF κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο, όσο και η αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς των δράσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ, αλλά και των Τοπικών Διοικήσεων .

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο για την επανεκλογή του και σε όλα τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής της UNICEF για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

         Ιωάννης Καραπατάκης                                                Βασίλειος Παπάς
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου