Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013



ΤΟ  29ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΣΤΗ  ΛΕΥΚΑΔΑ



Η Τοπική Διοίκηση Πειραιώς και Νήσων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , συμμετείχε στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΔΕΑ, το οποίο διεξήχθη στην όμορφη Λευκάδα (Ξενοδοχείο IONIAN BLUE ), από 16-20 Ιουνίου 2013,δια των Προέδρου και Α' Αντιπρόεδρου της  κκ  ΜΠΑΖΑΚΟΥ Σταύρου και ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη αντίστοιχα.

Τις εργασίες του  Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κκ  ΘΕΟΦΙΛΟΥ , πρωτοσύγκελος π. Ιωάννης Ζαμπέλης,ο  Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. ΣΠΥΡΟΥ Σπυρίδων , ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. ΑΡΑΒΑΝΗΣ Κων/νος, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Λευκάδος κ. ΣΟΛΔΑΤΟΥ Θεόδωρου, ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Ιωάννης, ο Παγκόσμιος  Πρόεδρος της  ΔΕΑ κ. Pierre-Martin  Moulin, ο Αστυν. Διευθυντής Λευκάδος  κ. Γεώργιος Τσιρογιάννης, ο πρώην Παγκόσμιος Πρόεδρος της ΔΕΑ και Πρόεδρος του  Κυπριακού  Τμήματος κ. ΟΔΥΣΣΕΩΣ Μιχαλακης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξ/κων Σ.Α κ. Ιωάννης Σκλάβος,  η Γ.Γ του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας κ. ΛΟΥΡΙΔΑ Γιώτα, ο  Επίτιμος  Πρόεδρος  του  Ελλην. Τμήματος ΔΕΑ  κ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο  πρώην Παγκόσμιος   Αναπλ. Γ.Γ  της   ΔΕΑ  κ.  ΠΑΝΟΥΣΗΣ,  σύσσωμο το Δ.Σ του ΕΤ της ΔΕΑ ,συναδελφοι συνεδροι  και  παρατηρητες  με τις οικογενειες τους απο ολη  την Ελλάδα, φίλοι της Ένωσης, εκπρόσωποι από την Κύπρο, Πολωνία, Σερβία και Γερμανία , ενώ το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου  " Η Οικουμενικότητα του Ελληνισμού" ανέπτυξε  με γλαφυρό τρόπο, ο έγκριτος δημοσιογράφος, εντεταλμένος καθηγητής  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπρόσωπος τύπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δίκαιου (EPLO)  κ. ΠΟΛΙΤΗΣ Ιωάννης, ο οποίος απέσπασε το χειροκρότημα όλων.

Τηρήθηκε ενός λεπτού  σιγή ,στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου, Υπαρχ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου-πατέρα δυο παιδιών και κυοφορούσα την σύζυγο του στον 8ο μήνα-κατά τη διάρκεια ελεγχου επικινδύνων δραπετών , στο Δίστομο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συνέδριου , επισκεφτήκαμε χώρους θρησκευτικής, λαογραφικής και αρχαιολογικής σπουδαιότητας, τα  νησιά   ΣΚΟΡΠΙΟΣ και ΜΕΓΑΝΗΣΙ, πραγματοποιηθηκε δε οδικώς ο γύρος του νησιού.

Το ΕΤ της ΔΕΑ , απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε Τοπικές

Διοικήσεις , οι οποίες ανέπτυξαν σπουδαία  κοινωνική , 

ανθρωπιστική και  πολιτιστική  δραστηριότητα  κατά το

έτος 2012.

Χορηγηθήκαν συμβολικά, χρηματικά βοηθήματα σε πολύτεκνους συναδέλφους, συμβάλλοντας κατ'αυτο τον τρόπο,

στην ενίσχυση του θεσμού της πολύτεκνης οικογένειας.

Η Τοπική μας Διοίκηση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες

της, στους ακάματους εργάτες της ιδέας του servo per

amikeco, Πρόεδρους του ΕΤ ΔΕΑ και Τ.Δ Λευκάδος κκ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη και ΛΙΒΙΤΣΑΝΟ Νικόλαο αντίστοιχα

και τα Δ.Σ τους, για την εγκάρδια υποδοχή που τύχαμε αφενός και αφετέρου για την υποδειγματική και άψογη διοργάνωση του συνόλου των εκδηλώσεων του Συνεδρίου, και τους εύχεται υγεία, δύναμη και συνέχιση του υψηλού έργου που επιτελούν, επ'αγαθω της Ένωσης  και της κοινωνίας γενικότερα.

Το Συνέδριο κάλυψε ο Τοπικός έντυπος και διαδικτυακός

τύπος.



                              SERVO  PER  AMIKECO

                           (Υπηρετώ δια της φιλίας )      

Για το Δ.Σ


ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ 

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου