Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ









Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 16ης Συνάντησης Μεσογειακών Τμημάτων ΙΡΑ στην Αττάλεια Τουρκίας από 1-4 Μαΐου 2014 με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις κάτωθι χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ, Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ελβετία, Ρωσία, Κροατία, Καζακιστάν, Ρουμανία, Μαυροβούνιο
Το Ελληνικό Τμήμα εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, το Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλειο Παπά και τον Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκο Κάρκαλη.
Το ΡΕΒ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. PierreMartin Moulin, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος και η Α Αντιπρόεδρος κα Gal Sharon.
Ο Παγκόσμιος Πρόεδρος, παρουσίασε τις θέσεις του ΡΕΒ σχετικά με τις καταστατικές αλλαγές που σχεδιάζει και που θα συζητηθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Γερμανίας. Πολλές από αυτές τι θέσεις, αμφισβητήθηκαν από τους συμμετέχοντες και αποτέλεσαν θέμα συζήτησης.
Η διεύρυνση της Μεσογειακής συνάντησης με τη συμμετοχή Εθνικών Τμημάτων από χώρες πέραν του στενού πυρήνα της Μεσογείου, ισχυροποιεί τη δυναμική μας και ενισχύει τις υποστηριζόμενες θέσεις και τις προτάσεις μας.
Το Ελληνικό Τμήμα, είχε και πάλι παρουσία δυναμική και ηγετική, προβάλλοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του, εν όψει του επικείμενου Παγκοσμίου Συνεδρίου της Γερμανίας, οι οποίες μάλιστα έτυχαν καθολικής αποδοχής.
Επίσης έγινε απολογισμός   του IPA HOUSE MANAGERS MEETING της Αθήνας και προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο.
Παρουσιάστηκαν η επικείμενη παγκόσμια συνδιάσκεψη γυναικών – Αστυνομικών  ΙΡΑ τον Προσεχή Οκτώβριο στο Ηράκλειο  (με προβολή βίντεο και διανομή διαφημιστικού υλικού) και το παγκόσμιο συμπόσιο στην Αρχαία Ολυμπία με τη συμμετοχή μελών της ΙΡΑ απ’ όλο τον κόσμο στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Και οι δύο αυτές προτάσεις προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.
Στο περιθώριο της συνάντησης, έγιναν επαφές με όλους τους εκπροσώπους, καθώς και συζητήσεις για χάραξη κοινής στρατηγικής με στόχο την ενδυνάμωση της φωνής μας προς την κατεύθυνση της επίτευξης των  κοινών μας στόχων
Οι επόμενες συναντήσεις Μεσογειακών Τμημάτων ορίστηκαν:
·         Το 2015 στην Βουλγαρία
·         Το 2016 στη Ρωσία
·         Το 2017 στην Κροατία

SERVO PER AMIKECO
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας


      Καραπατάκης Ιωάννης                                      Παπάς Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου