Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Την Πέμπτη 19-6-2014  και ώρα 19.00 , στην  αίθουσα εκδηλώσεων  της Σχολής Saint Paul , στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης μαθημάτων της Σχολής χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά .





 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΛΑΖΑΡΟΥ Γεώργιος , ως εκπρόσωπος του Δ/ντού Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχου κ. ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κων/νου, οι Γ.Γ και μέλοςτου Δ.Σ της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κ ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ Γεώργιος και ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Ιωάννης αντίστοιχα, οι Πρόεδρος ,  Αντιπρόε δρος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά κ.κ ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα , ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ Φανή και ΜίλταΠΕΤΡΙΔΗ αντίστοιχα, οι Α' και Β' Αντιπρόεδροι της Τοπικής Διοίκησης  Πειραιώς και Νήσων  της Διεθνούς Ενώσεως  Αστυνομικών  κ.κ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης και ΚΟΝΤΑΡΑΣ Αγγελος αντίστοιχα , ο Υπασπιστής του ΓΑΔΑ ,Υποστρατήγου κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννη,
Υπαστ. Α' κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Αργύριος , η Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Πειραιά Υπαστ. Β' κ.ΠΟΛΙΤΟΥ Γεωργία ,η πρώην υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά κ.ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα,οι Γ.Γ και Αναπληρωτης Γ.Γ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ.κ ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ και ΑΥΓΕΡΗΣ Ευάγγελος αντίστοιχα , πολλοί συνάδελφοι,καθώς και γονείς με τα παιδιά τους .
 
Την εκδήλωση , που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρουσίασε η εκλεκτή συνάδελφος κ. ΖΕ'Ι'ΜΠΕΚΗ Μαριάνθη, η οποία απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους .
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αστυν. Υποδ/ντής κ. ΛΑΖΑΡΟΥ Γεώργιος.
 
Τα παιδιά όλων των ηλικιών , χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τωνΕπτανήσων, της Σαμοθράκης, της Λέσβου και της Μικράς Ασίας, μαγεύοντας όλο το ακροατήριο ,που στο τέλος τα αντάμειψε με το ζεστό του χειροκρότημα .
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον χοροδιδάσκαλο της σχολής κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κων/νο, την υπεύθυνη της σχολής κ. ΖΕ'Ι'ΜΠΕΚΗ Μαριάνθη ,στους γονείς , αλλά περισσότερο στα παιδιά  όλων των ηλικιών,για το υψηλών απαιτήσεων θέαμα που παρουσίασαν, καταπλήσσονταςόλους τους προσκεκλημένους ,οι οποίοι αποχωρώντας εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους .
Ακολούθησε δεξίωση .

                          ΝΑ  ΕΧΕΤΕ  ΕΝΑ  ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  !!!

                     ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ 
               Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου