Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΡΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ "ΞΥΝΗ"

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ένωσή μας, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον  Εκπαιδευτικό Οργανισμό Mediterranean College (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ Α.Ε.) που αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.
·         Με βάση τη συμφωνία αυτή, ο ανωτέρω οργανισμός αναλαμβάνει την υποχρέωση να φιλοξενεί το λογότυπο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών,  στις επίσημες ιστοσελίδες του Mediterranean College, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, των ΙΕΚ Ξυνή, του ΚΕΑΣ Ξυνή και του Carriera. Επίσης, To Mediterranean College θα ανακοινώσει δημόσια την συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών με Δελτίο Τύπου και ανακοινώσεις στις επίσημες σελίδες των κοινωνικών δικτύων του.
  • Το Mediterranean College μπορεί να προσφέρει υποτροφίες σπουδών και προσφορές στα δίδακτρα, στα μέλη  της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και σε μέλη των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού). Συγκεκριμένα, προσφέρεται έκπτωση διδάκτρων για τον πρώτο χρόνο φοίτησης ύψους:

    • 25% για προγράμματα BSc,
    • 30% για προγράμματα MSc
    • 15% για όλα τα προγράμματα που εντάσσονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2.
    • 15% για όλα τα προγράμματα του ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.

Επιπλέον, το Mediterranean College μπορεί να προσφέρει εκπτώσεις σε εξειδικευμένα προγράμματα που μπορεί να προκύψουν μετά από πρόταση της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Η συνέχιση της έκπτωσης των διδάκτρων σε επόμενα έτη είναι δυνατή μόνο εφόσον ο σπουδαστής των ως άνω προγραμμάτων επιτυγχάνει βαθμολογία άνω του 65%.

  • Το λογότυπο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θα εμφανίζεται στους Χορηγούς του Xinis Education Festival 2015 (εκπαιδευτικό φεστιβάλ του Ε.Ο. ΞΥΝΗ με πάνω από 160 εκδηλώσεις σε 3 μήνες), στο πρόγραμμα και στο site του φεστιβάλ, στις αφίσες των εκδηλώσεων

Αντίστοιχα:
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών θα φιλοξενήσει το λογότυπο του Mediterranean College στην επίσημη ιστοσελίδα της, ή άλλα ηλεκτρονικά κι έντυπα μέσα.

·         Τα στελέχη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών  μπορούν να συμμετέχουν ως επισκέπτες ομιλητές στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College ή σε ημερίδες που μπορεί να διοργανώσει το Κολέγιο στους τομείς εξειδίκευσής τους.


Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για την ανωτέρω προσφορά.
Τυχόν ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν απευθείας  με τον Όμιλο Ξυνή:
ΑΘΗΝΑ: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, 112 51
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βαλαωρίτου 9, 546 26
Τ: +30 2310 287779
    +30 2310 547708 - 808
F: +30 2312 202620
Ανοιχτή Γραμμή (χωρίς χρέωση από σταθερό): 800-11-939393


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου