Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ


Στις 6 το απόγευμα , της 22-12-2014 , ημέρα Δευτέρα , αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών , αποτελούμενη από τους, Α' Αντιπρόεδρο και Αναπλ.μέλος Δ.Σ, κ.κ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη και ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Ζήσιμο αντίστοιχα, μαζί με τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά (ένα σωματείο αγάπης και προσφοράς για τον συνάδελφο,τον συνάνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα), πραγματοποίησαν εκστρατεία στοργής και αγάπης , στο Φιλανθρωπικό Σωματείο " ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ " .
Από τη Λέσχη Αστυνομικών συμμετείχαν , ο Πρόεδρος κ.ΤΕΤΡΑΔΗΣ Ιωάννης , ο Αντιπρόεδρος κ.ΛΑΠΑΤΑΣ Παναγιώτης, ο Γ.Γ κ. ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ Γεώργιος, ο Ταμίας κ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, και ο ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείου " ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ " κ. ΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, φίλος της Λέσχης .
Το " ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ " βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Τσακάλωφ 21, είναι δε δημιούργημα του κ. ΛΑΛΑΟΥΝΗ Κώστα (Προέδρου του επί πολλα έτη ),  και ομάδας συνεργατών του , έχει δε τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών ( Κορυφαίο Πνευματικό Ιδρυμα της χώρας), τον Σύλλογο Ελλήνων Λογοτεχνών, την Ελληνική Εταιρεία Χριστιανικών Γραμμάτων , την Φιλολογική Στέγη Πειραιώς, τον Σύλλογο Πνευματικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Παιδιού, και με πολλές άλλες τιμητικές διακρίσεις .
Προσφέρθηκαν στα παιδιά τρόφιμα , γλυκίσματα , βιβλία και άλλα χρήσιμα είδη .
Μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ο νύν Πρόεδρος κ.ΦΑΖΑΚΗΣ Κων/νος και ο Αντιπρόεδρος κ.ΑΓΓΕΛΗΣ Κων/νος , και ύστερα από μία σύντομη ενημέρωση, μας ξενάγησαν στους χώρους του Σπιτιού .
Κάτω από τη φιλόξενη στέγη του " ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ " , βρίσκουν τροφή, προστασία ,μόρφωση, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση και επαγγελματική αποκατάσταση ,παιδιά εγκαταλελειμμένα και απροστάτευτα 
 ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΠΗΓΗ  ΕΛΠΙΔΑΣ 
ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΑΓΑΠΗΣ 
  ΜΙΑ ΑΠΑΝΕΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ 

Καλοί μου φίλοι , να σας ευλογεί, ο καλοσυνάτος Θεός της Χριστιανοσύνης για το υψηλό , και σπουδαίο  έργο που επιτελείτε, στις αθώες, ανυπεράσπιστες,παιδικές ψυχούλες . 
Εμείς θα είμαστε κοντά σας .

    "  ΩΣ  ΧΑΡΙΕΝ ΕΣΤ' ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η "
    
          ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου