Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

1o ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΙΡΑ


Μεταξύ 16 - 19 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο των αξιωματικών συνδέσμων της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ( 1st I.S.C Liaison Officers - Professional Seminar 16 -19 April 2015 Princess Hotel Cyprus - Larnaka), της οποίας προεδρεύει η Α Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως  Αστυνομικών       ( International Police Association ) κα. Gal Sharon από το Ισραήλ και με μέλη τους Dr. Eran Israel και Κυριάκο Κάρκαλλη.
Στο συνέδριο συμμετείχαν 14 χώρες με εκπροσώπους και παρατηρητές. (Σουηδία, Ισραήλ, Δανία, Κύπρο, Λιθουανία, Ελλάδα, Πακιστάν, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Αυστρία , Σρι Λάνκα, Ρουμανία, Γερμανία, Πολωνία) 
Την έναρξη του σεμιναρίου που έγινε στις 17/4/2015 τίμησαν με την παρουσία τους  ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος Κύπρου - Ι.Ρ.Α  κ. Μιχάλης Οδυσσέως,, η Δημοτικός Σύμβουλός Λάρνακας κα. Ελένη Λουκά εκ  μέρους του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο κ. Γιάννης Γιαννάκη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας κ. Φίλιππός Βρόντος.

Στο σεμινάριο έγινε παρουσίαση του έργου της επιτροπής ως επίσης από μέρους του Επιτρόπου Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη ανάπτυξη του θέματος  '' Εθελοντισμός και ενεργή συμμετοχή μελών του Σύνδεσμου ''  παρουσιάζοντας παράλληλα το έργο που επιτελείται στην Κύπρο από την επιτροπή του,  εντυπωσιάζοντας τις ξένες αντιπροσωπείες ως προς την μεθοδολογία και το έργο που 
 επιτελείται στην Κύπρο στον τομέα αυτόν.


Κατά το σεμινάριο, έγινε μελέτη και κατατέθηκαν εισηγήσεις για μεταφορά τους στην Μόνιμη Διεθνή Επιτροπή του Συνδέσμου, με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία της Ένωσης  και προσφοράς της  προς τα μέλη του και της κοινωνίας γενικότερα.
Εκ μέρους του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, παρακολούθησε το επιμορφωτικό σεμινάριο ο Γ Αντιπρόεδρος κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλής
Ευχαριστούμε θερμά το αδελφό Κυπριακό Τμήμα για την θερμή υποδοχή, την άψογη φιλοξενία και τη μεγάλη του συμβολή στη διοργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Κυριάκος Κάρκαλης
Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων Ελληνικού Τμήματος
Μέλος Παγκόσμιας Επιτροπής Κοινωνικών ΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου