Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Α.






Η ίδρυση και η λειτουργία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, υποκινήθηκε από την ανάγκη της δημιουργίας ενός οργανισμού χωρίς σύνορα και διακρίσεις, με κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά και την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Πενήντα χρόνια μετά την ίδρυσή του, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, συνεχίζει να δραστηριοποιείται με αμείωτο ρυθμό στη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και κοινωνικών εκδηλώσεων, ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των μελών της και διασφαλίζοντας μια επιτυχημένη πορεία. Η δυναμική παρουσία και η συντονισμένη δράση των στελεχών της Ένωσης και η υποστήριξη των μελών της, αποτέλεσαν αδιαμφισβήτητα την εγγύηση για την απρόσκοπτη λειτουργία της και την κατέστησαν έτοιμη να ανταπεξέλθει σε νέες μελλοντικές προσκλήσεις και προοπτικές
Η Ένωσή σας, αποτελεί από την δράση της παράδειγμα προς τις άλλες Ενώσεις, καθόσον ενεργεί ταπεινά χωρίς προκλήσεις και κενούς εντυπωσιασμούς, έχοντας μοναδικό προσανατολισμό την ανάπτυξη δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων, ανεξαρτήτως εθνικότητας και φυλής.
Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη ώστε να συνεχίσετε την πολύτιμη προσπάθειά σας και την ανθρωπιστική και κοινωνική σας δράση προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου