Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ ΔΑΠ





Στην κατάμεστη αίθουσα της  Ελληνογαλλικής Σχολής “SAINT PAUL”, πραγματοποιήθηκε την 16/6/2016 - όπως κάθε χρόνο-   η τελετή  λήξης των μαθημάτων της Σχολής Χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς, η οποία εφέτος έκλεισε 20 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας


                Παρών, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πειραιώς κ  Κωνσταντίνος Φώσκολος, ο υιός του οποίου, αφιλοκερδώς προσφερθείς,  καλυψε μουσικά την εκδήλωση με τον λεβέντικο ήχο της κρητικής λύρας του και την υπέροχη φωνή του. Αλλωστε η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους κρητικούς χορούς.

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά κ. Συμεώνογλου Ιωσήφ, ο Διοκητής του ΑΤ Αγίου Ιωάννου Ρέντη , Υ/Α κ. Αργύρης Βασιλόπουλος, η Υποδιοικητής  Τροχαίας Κορυδαλλού Υ/Α κα Γεωργία Πολίτου και η Πρόεδρος του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας κα Όλγα Ρούσου.

Ξεχωριστή παρουσία η τ. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς και εκ των ιδρυτικών στελεχών της Σχολής Χορου κα Λίτσα Νιαρχάκου, η οποία εμφανώς συγκινημένη  στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην 20ετη λαμπρή πορεία της σχολής και τις διακρίσεις που έχει λάβει, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές βεβαίως της βραδιάς, δεν  ήταν άλλοι , παρά τα παιδιά, όπου επί ένα έτος, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Δημήτρη Κουκουράβα, μόχθησαν, αφιέρωσαν πολύ χρόνογια να μάθουν τους λεβέντικους Ελληνικούς χορούς. Η αμοιβή τους δεν ήταν άλλη από το αυθόρμητο θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Την ΤΔ Πειραιώς και Νήσων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, εκπροσώπησαν ο υπογράφων και ο  Γενικός Γραμματέας  κ. Άγγελος Κονταράς.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!

Κυριάκος Κάρκαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου