Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

                             
Από 22 – 25 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα η  συνάντηση  της Παγκόσμιας Επιτροπής Κοινωνικών και Πολιτιστικών της ΙΡΑ, (ISCC) υπό την προεδρία της Παγκόσμιας Αντιπροέδρου κας Gal Sharon  και με τη συμμετοχή των μελών της επιτροπής προερχομένων από  9 χώρες. Συγκεκριμένα:
Gal SHARON  Ισραήλ Πρόεδρος
Zina GANTCHEVA (Βουλγαρία)
- Anabela ALFERES (Πορτογαλία)
- Denis NADEAU (Καναδά)
- Vossie VOS (Νότιος Αφρική)
- Dr. Eran ISRAEL (Ισραήλ)
- Manel CASTELLVI (Ισπανία)
- Vytautas PILISKUS (Λιθουανία)
- Κυριάκος ΚΑΡΚΑΛΗΣ (Ελλάς)
- Κίκης ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ(Κύπρος)
- Denis DUNNE (Ιρλανδία)



Οι επισκέπτες μας με τους /ις συνοδούς τους διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην παραλία της Γλυφάδας και είχαν την ευκαιρία, παράλληλα με την χρήσιμη και παραγωγική συνάντηση, να γνωρίσουν τις ομορφιές της πρωτεύουσας, αλλά να συμμετέχουν και σε μονοήμερη κρουαζιέρα στα μοναδικής ομορφιάς νησιά του Σαρωνικού (Ύδρα – Πόρο - Αίγινα). 


Η μεταφορά τους από το αεροδρόμιο και η ξενάγησή τους έγινε με μέριμνα της ΤΔ Πειραιώς και Νήσων και της ΤΔ Αθηνών – Αττικής.. 


Το Ελληνικό Τμήμα, παρέθεσε δείπνο στους επισκέπτες μας σε ρεστοράν της Γλυφάδας 


Την 23-6-2017 η επιτροπή συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα. Ο κύριος Αρχηγός τόνισε για ακόμα μία φορά την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στο συνάδελφο που πρεσβεύει η Διεθνής Αστυνομικών και εξεδήλωσε την εκτίμησή του.



Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, έγινε απολογισμός του έργου, σχεδιάστηκαν οι δράσεις του προσεχούς διαστήματος, όπως οι παγκόσμιοι αγώνες της ΙΡΑ που θα γίνουν στην Πορτογαλία, η παγκόσμια συνάντηση νέων,  οι ξενώνες (IPA HOUSES) κα
Τη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Εθνικού μας Τμήματος κ. Ιωάννης Καραπατάκης και ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος.
Οι επισκέπτες μας απεχώρησαν την 25-6-2017 με τις καλύτερες αναμνήσεις, ενώ κάποιοι από αυτούς παρέμειναν προκειμένου να συνεχίσουν για λίγο ακόμα τη διαμονή τους και να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές
                       

Ευχαριστούμε την Παγκόσμια Αντιπρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική για εμάς επιλογή της χώρας μας για τη διεξαγωγή της συνάντησης, τον κύριο Αρχηγό του Σώματος, το Ελληνικό Τμήμα και τις Τοπικές Διοικήσεις Αθηνών Αττικής και Πειραιώς και Νήσων

SERVO PER AMIKECO
Κυριάκος Κάρκαλης
Πρόεδρος ΤΔ ΙΡΑ Πειραιώς και Νήσων
Αν. Γεν Γραμματέας και
Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων Ελληνικού Τμήματος
ISCC Member

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου