Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΤΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗ 13η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο Βοηθός Ά Αντιπροέδρου ΤΔ ΙΡΑ Πιερίας κ. Φρειδερίκος Μαρκόπουλος, απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε της Τ.Δ. Πειραιά και Νήσων, Φίλε και παλιέ συνεργάτη Κυριάκο Κάρκαλη, αγαπητά μέλη του Δ.Σ.,
Θέλω να σας δώσω συγχαρητήτρια για την άψογη διοργάνωση της 13 Φιλικής Συνάντησης. Θέλω να σας ευχαριστήσω καταρχήν για την φιλοξενεία και την ευκερεία που δώσατε σε μένα και την οικογένεια μου να ζήσουμε αυτές τις υπέροχες στιγμές στον όμορφο Πειραιά.
Δεκατρία χρόνια φιλικές συναντήσεις, μια υπέροχη στιγμή για μένα να την ζήσω μαζί με σας και πολλούς καλούς φίλους απο όλη την Ελλάδα και να γνωρίσω νέους. Απο την θέση του προέδρου της Τ.Δ. Βοιωτίας μαζί με καλούς συναδέλφους άξια μέλη της ΙΡΑ στην Ελλάδα και έχοντας την τιμητική θέση του Μέλους Δ.Σ. στο Εθνικό Τμήμα διοργανώσαμε στην Λιβαδειά την πρώτη φιλική. Ένδεκα χρόνια αργότερα απο την θέση του Προέδρου της Τ.Δ. Πιερίας μαζί πάλι με άξιους συνεργάτες διοργανώσαμε στο Ελατοχώρι Πιερίας την Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων με παράλληλη Έκθεση Εικαστικών Τεχνών απο συναδέλφους στην Κατερίνη αφιερωμένη στα Αικατερίνεια. Φέτος το 2017 απο την τιμητική θέση του Βοηθού Α Αντιπροέδρου με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. εκπροσώπησα την Τ.Δ. Πιερίας στην όμορφη και επικοδομητική καθιερωμένη πλέον χειμερινή συνάντηση η αντάμωμα μας. Εύχομαι όλοι μαζί να βρεθούμε πάλι του χρόνου στην Ναύπακτο στην 14 Φιλική Συνάντηση. Ένα μπράβο σε όλους σας!! 


--
Μαρκόπουλος Φρειδερίκος
Βοηθός Α' Αντιπροέδρου Τ.Δ. Δ.Ε.Α. Πιερίας

Το ΔΣ της Τοπικής μας Διοίκησης τον ευχαριστεί θερμά για τα καλά του λόγια.
Ο κ. Μαρκόπουλος, είναι πραγματικά ο εμπνευστής της ιδέας των φιλικών συναντήσεων, όταν ξεκίνησε ουσιαστικά μόνος του μαζί με το ΔΣ της ΤΔ Βοιωτίας προ 13 ετών.
Τα μέλη μας απ΄όλη τη χώρα απο την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τη φιλική συνάντηση και την ανοίγαγαν σε θεσμό
Ο Πειραιάς θα έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του σε όλους τους συναδέλφους και πολύ περισσότερο στους παλιούς καλούς φίλους και συνοδοιπόρους στην  "δια της φιλίας υπηρέτηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου