Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

8η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΧΩΡΑΣ ΙΡΑ


                                                                
Με επιτυχία διεξήχθη η 8η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων Χώρας ΙΡΑ, στο Καρπενήσι, απο 23-25 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή  εκπροσώπων απο 26 Νομούς και πολλών εκδρομέων. Την Τοπική Διοίκηση Πειραιώς και Νήσων, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Τοπικής μας Διοίκησης και Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Κυριάκος Κάρκαλης.
Κατα τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν θέματα που θα απασχολήσουν το επερχόμενο Πανελλήνιο Συνέδριο και έγινε σύντομος απολογισμός του έργου του Εθνικού μας Τμήματος για τη χρονιά που φεύγει.
Οι εκπρόσωποι και οι εκδρομείς, ικανοποιήθηκαν απόλυτα απο το μαγευτικό χειμερινό Καρπενήσι και την άψογη Ευρυτανική φιλοξενία, όπου μερίμνη της οικείας Τοπικής Δίοικησης, υπήρξε υποδειγματική. Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Τοπικές Θρησκευτικές, Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές.
Ως Τοπική Διοίκηση, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Πατλιά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΔ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ για τη ζεστή φιλοξενία και να τους συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου