Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΔΑΠ



ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής χορού της Δ/νσης
. Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμολογιώτατος π. Ιωάννης ΚΟΚΟΝΗΣ, συνεπικουρούμενος από τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης ,βυζαντινό ιεροψάλτη ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη. Παρέστησαν , μεταξύ  άλλων , μελή του προεδρείου της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη ΤΕΤΡΑΔΗ, η πρόεδρος του Ομίλου κυριών φίλων Αστυνομίας Πειραιά κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα, ο Πρόεδρος του ομίλου φίλων Αστυνομίας Δ. Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Β' Αντιπρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης κ. ΚΟΝΤΑΡΑΣ Άγγελος κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ(πρώην υπεύθυνη της Σχολής) πολλοί συνάδελφοι και φίλοι , αλλά και οι γονείς των παιδιών .Την εκδήλωση παρουσίασε η συνάδελφος κ. ΖΕΙΜΠΕΚΗ Μαριανθη. Στη συνέχεια τα παιδιά χόρεψαν , χορούς της Μακεδονίας και της Θράκης. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αν. Δ/ντης Αστυνομίας Πειραιά κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ . Ακλούθησε μικρή δεξίωση .
 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δάσκαλο χορού κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ, στους βοηθούς του, αλλά περισσότερο στα παιδιά των συναδέλφων(όλων των ηλικιών) που παρουσίασαν ένα θέαμα υψηλών απαιτήσεων . Όλοι οι προσκεκλημένοι αποχώρησαν ενθουσιασμένοι.
            ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου