Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ

Αθήνα, 19-7-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Την 18η Ιουλίου 2013 ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Ιωάννης Καραπατάκης  συνοδευόμενος από τους : Α Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ  κ. Νικόλαο Μαρούντα, και Αν. Γεν. Γραμματέα και αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων  κ. Κυριάκο Κάρκαλη  επισκέφθηκαν  τον Διευθυντή Αστυνομίας Πειραιά και μέλος της Ένωσης , Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο, όπου συζήτησαν θέματα προβολής και ενημέρωσης των συναδέλφων για τις δραστηριότητες της ΙΡΑ και του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ.
Ο κ. Ταξίαρχος ως ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του “SERVO PER AMIKECO”, εδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα που διεξάγουμε για την ενδυνάμωση της φιλίας και της συναδελφικής αλληλεγγύης, αρχών που τόσο η Ένωση μας, όσο και το Επαγγελματικό μας Ταμείο προωθούν με ζήλο.
Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής μας αυτής , κληθήκαμε να παρουσιάσουμε το έργο τόσο της ΔΕΑ, όσο και του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ στο συγκεντρωμένο προσωπικό του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Στους 40 περίπου  συναδέλφους που παρακολουθήσαν την ενημέρωση διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό .
Ευχαριστούμε τον κ Ταξίαρχο, τον προϊστάμενο Επιτελείου ΔΑΠ Α/Υ κ. Πέτρο Παναγιωτίδη και τον Διοικητή του Τμήματος και πρώην μέλος του ΔΣ της ΤΔ Πειραιώς και Νήσων , Α/Υ κ. Γεώργιο  Λαζάρου  για το χρόνο που μας παραχώρησαν.
Λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων, ο Πρόεδρος  της ΤΔ Πειραιώς και Νήσων κ. Σταύρος Μπαζάκος,, δε μπόρεσε να παρευρεθεί, ωστόσο συνάντηση μαζί του πραγματοποιήθηκε την  9η Ιουλίου 2013, όταν τον επισκεφτήκαμε στο γραφείο του για να του εκφράσουμε και τα συγχαρητήρια μας για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως  Διοικητή του ΑΤ Καλλιπόλεως
Αντηλλάγησαν αναμνηστικά και ευχές για  καλό καλοκαίρι με τη δέσμευση της εντατικοποίησης  των ενημερωτικών επισκέψεων μας .

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο   

                                                                                                                                                             Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας
              Ιωάννης Καραπατάκης                                      Βασίλειος Παπάς                
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου