Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Κ. ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ




          
      INTERNATIONAL POLICE  ASSOCIATION
    ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

                                
              ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
                ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ              
                 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ - ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ
           (ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ-ΝΠΙΔ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Την 18η Ιουλίου 2013 ο Πρόεδρος  του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ κ. Νικόλαος Μαρούντας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Ιωάννη Κραπατάκη και τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής  του Ταμείου  κ. Κυριάκο Κάρκαλη  επισκέφθηκαν  τον Αρχηγό  του Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχο κ. Δημήτριο  Μπαντζιά, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την Ίδρυση και λειτουργία  του Επαγγελματικού Ταμείου (ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ), αλλά και την   –σύμφωνα με το νέο καταστατικό- αποδοχή στις τάξεις του, συναδέλφων του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.
                Ο κ. Αρχηγός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  την παρουσίαση που του έγινε και συμφώνησε ότι στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η πατρίδα μας, τέτοιες πρωτοβουλίες  είναι αξιέπαινες και χρήζουν   υποστήριξης. Υπεσχέθη δε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τη στήριξη  και συμπαράστασή του για τη γνωστοποίηση της  λειτουργίας  του Ταμείου με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωσή του, προς όφελος των συναδέλφων Αστυνομικών, Λιμενικών και  Πυροσβεστών.
                Ετέθησαν δε, τα ζητήματα:
·         Ενημέρωσης του προσωπικού μέσω του Αρχηγείου ΛΣ
·         Έγκρισης κράτησης μηνιαίας συνδρομής για το Ταμείο  μέσω της μισθοδοσίας μετά και την έγγραφη σύμφωνη γνώμη τους, όπως ισχύει και με τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ
·         Διευκόλυνσης των εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις ή τα θεσμοθετημένα όργανα του Ταμείου
·         Προβολής του Ταμείου με προώθηση ανακοινώσεων δια της υπηρεσιακής οδού

Επίσης επ’ ευκαιρία της συνάντησης αυτής,  οι εκπρόσωποι συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις  με τον Επόπτη του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης και Επόπτη του Κέντρου Επιχειρήσεων ΛΣ  Αρχιπλοίαρχο   κ. Νικόλαο Πατρινό , τον Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρήσεων  Πλοίαρχο κ. Αλέξιο Καράκουλα ,τον  Πλοίαρχο κ. Χαράλαμπο Κοντραφούρη      και τον Υπασπιστή του κ. Αρχηγού, Ανθυποπλοίαρχο κ. Ανδρέα Γκλεζάκο.
Αντηλλάγησαν  αναμνηστικά, ευχές για επιτυχία στο έργο του ΛΣ και ενόψει των διακοπών για καλό καλοκαίρι.

                    Ο Πρόεδρος ΕΤ ΔΕΑ                                       Ο Πρόεδρος ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ
                  Ιωάννης Καραπατάκης                                          Νικόλαος Μαρούντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου