Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ   ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


 



Το Σάββατο 16-11-2013 ,πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής χορού,στην αίθουσα εκδηλώσεων τηςΔ/νσης.Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος, Ταξίαρχος της Ελλ. Αστυνομίας π .Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ, συνεπικουρούμενος από τον Ιεροψάλτη ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Δ/ντήςκ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ως εκπρόσωπος του Δ/ντού Αστυνομίας Πειραιά κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννη, οι Πρόεδρος και Ταμίας της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κ ΤΕΤΡΑΔΗΣ Ιωάννης και ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος αντίστοιχα,η εκπρόσωπος του ΟμίλουΚυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ,ο Πρόεδρος τουΕξωρα`ι`στικού Συλλόγου ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ κ.ΚΟΝΙΣΤΗΣ Κωνσταντίνος, οΠρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυν.Δυτ. Αττικής κ.ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣΙωάννης,ο Υπασπ.του Δ/ντού Αστυν. Πειραιά Υπαστ.Α' κ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Αργύρης, η Δ/τής της  Τουριστ. Αστυνομίας Πειραιά Υπαστ. Β'κ.ΠΟΛΙΤΟΥ Γεωργία,η πρώην Υπεύθυνη  Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης κ.ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα, ο εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας "ΔΗΜΟΤΗΣ" κ.ΡΑ`Ι`ΣΗΣ Φώτιος,πολλοί συνάδελφοι,καθώς και οι γονείς με τα παιδιά τους .
Την Τοπική μας Διοίκηση  εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος της  κ.ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης.
Την εκδήλωση, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρουσίασε η εκλεκτή συνάδελφος κ. ΖΕ`Ι`ΜΠΕΚΗ Μαριάνθη,η οποία απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους τους προσκεκλημένους.                                        
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αστυν.Δ/ντής κ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος.
Τα παιδιά όλων των ηλικιών, χόρεψαν  Παραδοσιακούς χορούς της Ηπείρου,Μακεδονίας και Kαππαδοκίας,μαγεύοντας όλο το ακροατή-ριο,που στο τέλος τα αντάμειψε με το ζεστό του χειροκρότημα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον χοροδιδάσκαλο της Σχολής κ.ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κωνσταντίνο, στην υπεύθυνη της Σχολής κ. ΖΕ`Ι`ΜΠΕΚΗ Μαριάνθη, στους γονείς, αλλά περισσότερο στα παιδιά ( όλων των ηλικιών),για το υψηλών απαιτήσεων θέαμα που παρουσίασαν,καταπλήσσοντας όλους τους προσκεκλημένους,οι οποίοι  αποχωρώντας,εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους. 
Ακολούθησε μικρή δεξίωση.
Συνεχίστε την όμορφη και δημιουργική αυτή προσπάθεια.

                                ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !         

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου