Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

  ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  ΗΛΙΚΙΑ

Την Παρασκευή 17-1-2014 και ώρα 18.00 η Τοπική Διοίκηση Πειραιώς κ' Νήσων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε διά του Α'Αντιπροέδρου της ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη ,την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου (την όαση αυτή ανθρωπιάς και αγάπης),με ανθρώπους της τέχνης,του πολιτισμού,του αθλητισμού,αλλά και φίλους της Ένωσης ,με προσφορά τροφίμων,γλυκισμάτων κ.α χρησίμων ειδών.
Μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ,η Διευθύντρια κ. ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗ Νάντια και η Αντιπρόεδρος κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Γλυκερία.Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου ιδρύθηκε το 1962 και βρίσκεται στο Μοσχάτο,στην οδό Κοραή 40,είναι δε δημιούργημα του εκλεκτού κοινωνικού παράγοντα κ.ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ Διονυσίου και ομάδας συνεργατών του ,έχει δε τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών(κορυφαίο πνευματικό ίδρυμα της χώρας ),αλλά και από άλλους φορείς της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.Φέτος συμπληρώνει 52 χρόνια αδιάλειπτης και ακάματης προσφοράς στους αναξιοπαθούντες ηλικιωμένους συνανθρώπους μας ,παρέχοντάς τους στέγη, τροφή,θαλπωρή,περίθαλψη και κυρίως στοργή και αγάπη.
Ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ο συνεργάτης του στα πλήκτρα Γιάννης ΠΑΠΠΑΣ ,που μετείχαν ανιδιοτελώς, μας χάρισαν απλόχερα και γενναιόδωρα την γλυκύλαλη μουσική νοσταλγικών τραγουδιων , αποσπώντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων .
Θερμά συγχαρητήρια στους ακάματους εργάτες της ανθρωπιάς, οι οποίοι διακονούν καθημερινά τον συνάνθρωπο .
Καλοί μου φίλοι να σας ευλογεί ο καλοσυνάτος Θεός της χριστιανοσύνης  Εμείς θα είμαστε κοντά σας
 
    Για  το   Δ.Σ

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου