Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

     



Την Παρασκευή 24-1-2014 και ώρα 19.00, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου Πειραιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, οι Βουλευτές κ.κ ΜΕΛΑΣ Παναγιώτης και ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Κων/νος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Βασίλειος,η Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ.ΣΟΡΩΤΟΥ -ΤΣΑΝΑΚΗ Μαίρη, η Πρόεδρος του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά κα. ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα με την κα. ΚΑΛΛΙΚΗ Μαρκέλα, ο τ.Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ Παναγ., οι πολιτευτές κ.κ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Ευγενία και ΜΟΥΓΙΟΣ Πέτρος, ο εκπρόσωπος της Παν.Ένωσης Απ. Αξ/κών ΑΠ κ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ηλίας, ο Α'Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και  Νήσων της ΔΕΑ κ.ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης, η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ Εριέττα, οι Δ/ντές του ΜΤΠΥ κ.κ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Μαίρη και ΤΣΙΓΚΑΣ Κων/νος, ο πρωην Δ/ντής Εκπαίδευσης κ. Π ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ,ο Οδοντίατρος κ.ΓΛΥΚΟΣ Παναγιώτης,ο πρώην Δ/ντής του Τζανείου Νοσοκομείου κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, ο Δικηγόρος και Νομικος Σύμβουλος της Λέσχης κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  Παν., ο Πρόεδρος του Σωματείου Καλαβρυτινών κ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος,οι Επίτιμοι Υπαρχηγοί ΕΛ-ΑΣ κ.κ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξ/κοί, μέλη και φίλοι της Λεσχης, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ της Λέσχης με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.ΤΕΤΡΑΔΗ Ιωάννη .Απο τον Τοπικό Τύπο παρέστησαν οι κ.κ ΚΑΝΑΤΣΕΛΗΣ Ιωάννης( ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ), ΧΑΝΔΑΚΑΣ Μιχάλης(ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ),ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Στέλιος(ΕΓΚΥΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ), ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημήτριος  (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ).
             ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ :
α)Στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, για το μεγάλο και πολυσχιδές κοινωνικό του έργο επί 8 συναπτά έτη .
β) Στον Δ/ντή της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πειραιά κ. ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ Ι. και σε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας αυτής,για το  σημαντικότατο έργο που επιτελούν κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.Την τιμητικη πλακέτα παρέλαβε λόγω υπηρεσιακού κωλύματος του Δ/ντη του, ο Υπαστ.Β' κ.ΠΑΓΩΝΗΣ Παναγιώτης.
γ)Στον Ιδιοκτήτη των καταστημάτων "ΠΕΠΙΤΟ" κ.ΠΑΣΧΟ Κων/νο , για τις ευγενικές του χορηγίες στην Λέσχη .
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,συνεπικουρούμενος απο τον Αιδεσιμολογιότατο Πρωτοπρεσβύτερο Ταξίαρχο τηςΕΛ-ΑΣ π. ΚΟΚΚΩΝΗ Ιωάννη.
Η Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελορίζου χόρεψε χορούς της Μ.Ασίας και η Πρόεδρός της κ.ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία τραγούδησε ένα τραγούδι αφιερωμένο στην κυρά της Ρω .
Ακολούθως το συγκρότημα της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών "Η ΜΑΝΗ", έκλεισε την παράσταση με ένα τραγούδι κι ένα χορό.
Ακολούθησε δεξίωση.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Λέσχης  και τα μέλη του Δ.Σ για την όμορφη εκδήλωση .
Όλοι οι προσκεκλημένοι αποχωρώντας ,εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους.

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου