Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ




 
 Την Κυριακή 16-2-2014 και ώρα 18.00, η Σχολή χορού της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά ,πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχροννιά τικης πίτας της,στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Δ/νσης.
Παρέστησαν ο Αστυν.Υποδ/ντής κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Πέτρος( ως εκπρόσωπος του Δ/ντου Αστυνομίας Πειραιά Ταξιάρχου κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννη),ο Αστυν.Δ/ντης κ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, οι Γ.Γ ,
Ταμίας και μελος του Δ.Σ της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κ ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ Γεώργιος ,ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Ιωάννης αντίστοιχα ,οι Πρόεδρος,Ταμίας,υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά κ.κ ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα ,ΚΑΛΛΙΚΗ Μαρκέλλα,ΠΕΤΡΙΔΟΥ Μίλτα και ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Σωτηρία αντίστοιχα,οι Α' και Β' Αντιπρόεδροι της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ.κ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης και ΚΟΝΤΑΡΑΣ Άγγελος αντίστοιχα ,η πρώην υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΠ κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα ,ο εκδότης της εφημ. "ΔΗΜΟΤΗΣ"κ.ΡΑ'Ι'ΣΗΣ Φώτιος,ο κ.ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημήτριος (πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ ) από την εφημερίδα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ",πολλοί συνάδελφοι και φίλοι, καθώς και τα παιδιά της Σχολής με τους γονείς τους.
Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος Ταξίαρχος της Ελλην. Αστυνομίας π. Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ ,,συνεπικουρούμενος απο τον ιεροψάλτη και Α'Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη .
Τα παιδιά της Σχολής χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας,της Στερεάς Ελλάδος,της Λέρου και της Τζιας , μαγεύοντας  το πολυπληθές ακροατήριο,το οποίο τα αντάμειψε με το ζεστό του χειροκρότημα.
Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία,η υπεύθυνη της Σχολής Αστυφύλακας κ.ΖΕ'Ι'ΜΠΕΚΗ Μαριάνθη ,αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια από όλους τους προσκεκλημένους.
Η Τοπική μας Διοίκηση συγχαίρει τον χοροδιδάσκαλο κ.ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κων/νο,την υπεύθυνη της Σχολής κ.ΖΕ'Ι'ΜΠΕΚΗ Μαριάνθη ,τους γονείς,αλλά και τα παιδιά όλων των ηλικιών ,για το υψηλών απαιτήσεων θέαμα που παρουσίασαν,καταπλήσσοντας όλους τους προσκεκλημένους, οι οποίοι αποχωρώντας, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση .

                                         Για το  Δ . Σ

                                    ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ 
                            Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου