Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ




Την Δευτέρα 17-2-2014 και ώρα 19.00, ο Όμιλος Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά,πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του,στα γραφεία του Ομίλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,ο Δήμαρχος Πειραιά κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Βασίλειος(επαίνεσε με θερμά λόγια το έργο του Ομίλου),ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών του ΑΕΑ ,Υποστράτηγος κ.ΝΙΤΣΑΣ Γεώργιος (ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Ελλην.Αστυνομίας),ο Δ/ντης Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης,οΥποδ/ντης της ΔΙΑΣ Αττικής Αστυν.Δ/ντης κ.ΚΟΝΔΥΛΗΣ Κ.,ο Δ/της της ΔΙΑΣ Πειραιά Αστυνόμος Α' κ.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Στ.,ο Δ/τής
Τροχαίας Πειραιά Αστυν.Υποδ/ντης κ.ΛΑΣΚΟΣ Σπύρος, ο Παγκόσμιος Γ.Γ της Δ Ε Αστυνομικών  κ.ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, οι Πρόεδρος, Γ.Γ, Ταμίας, Έφορος και μέλη του Δ.Σ της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κΤΕΤΡΑΔΗΣ Ιωάννης, ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ Γεώργιος,ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος,ΚΟΛΙΑΚΟΣ Νικόλαος,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Ιωάννης και ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Φώτιος( Υποδ/της Τροχαίας Πειραιά) αντίστοιχα,οι Α' και Β'Αντιπρόεδροι της  Τοπικής  Διοίκησης  Πειραιώς και Νήσων  ΔιεθνούςΈνωσης Αστυνομικών κ.κ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης και ΚΟΝΤΑΡΑΣ  Άγγελος αντίστοιχα,ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελλ.Αστυνομίας Δυτικής Αττικής  κ.ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης,ο π.Αρχηγός Α Π κ. ΛΕΜΟΝΗΣ Κων/νος,ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ-ΑΣ κ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, η πρώην Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσηςΑστυν.Πειραιά κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα, πολλοί συνάδελφοι της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά , συνάδελφοι στην ενέργεια και αποστρατεία όλων των βαθμών και φίλοι του Ομίλου.Από τα Μ.Μ.Ε παρέστησαν οι κ.κ ΚΑΝΑΤΣΕΛΗΣ Ιωάννης (εφημ. Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ) ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημήτριος (εφημ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ) και η κ. ΓΕΡΑΜΑΝΗ .
Η Πρόεδρος του Ομίλου κ.ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα ,αφού καλοσώρισε όλους τους προσκεκλημένους ,αναφέρθηκε διεξοδικά στα σπουδαία πεπραγμένα του Ομίλου, κατά το παρελθόν έτος 2013 .
Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος Ταξίαρχος της ΕΛ-ΑΣ π. Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ, συνεπικουρούμενος από τονιεροψάλτη και Α' Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης ΜανώληΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ .
Στη συνέχεια η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου, απένειμανεπαίνους και σημαντικό χρηματικό ποσό  σε 26 παιδιά αστυνομικών, που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ,επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους .
Επίσης η Πρόεδρος ανακοίνωσε την διάθεση 60 αλεξίσφαιρων γιλέ
κων στην  Δ/νση  Αστυνομίας Πειραιά, 50 ζευγών υποδημάτων στην Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά και την οικονομική βοήθεια που παρέσχε ο Όμι- λος ,στην Ομάδα Διάσωσης Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ακολούθησε δεξίωση .
Η Τοπική μας  Διοίκηση συγχαίρει την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου ,για την διαχρονικά σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά τους ,στην Αστυνομία και την κοινωνία γενικότερα
Για  το  Δ . Σ


ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου