Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



Την 19.00 ώρα της 15-2-2015,  ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς κ' Νήσων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Σχολής Χορού Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά , στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ/νσης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Βουλευτής ΝΔ  κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Κων/νος, ο  Πολιτευτής Πειραιά κ.ΜΑΥΡΕΑΣ Πέτρος , ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
η Πρόεδρος του Β' Διαμερίσματος Πειραιά κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ευαγγελία , ως εκπρόσωποςτου Δημάρχου Πειραιά κ.ΜΩΡΑΛΗ Γιάννη , ο Αστυν. Δ/ντης κ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ως εκπρόσωπος του Δ/ντου Αστυνομίας Πειραιά Ταξιάρχου κ. ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κων/νου,ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος ΔΕΑ και Πρόεδρος της Τ.Δ Αθηνών - Αττικής κ.ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης ,η εκπρόσωπος του Ιταλικού Τμήματος ΔΕΑ κ.MANGOLI Roberta,οι εκπρόσωποι της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ.κ ΛΑΠΑΤΑΣ Παναγιώτης και ΓεώργιοςΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ , Αντιπρόεδρος και Ταμίας αντίστοιχα, από τον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά οι κ.κ ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα , ΠΕΤΡΙΔΗ Μίλτα και  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Σωτηρία, Πρόεδρος, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ αντίστοιχα , ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτ.Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Στρατηγός της ΕΛ-ΑΣ ε.α κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Βασίλειος , η Υποδιοικητής του Τ.Τ Κορυδαλλού Υπαστ. Α' κ ΠΟΛΙΤΟΥ Γεωργία , η πρώην υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχεσεων της ΔΑΠ κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα,ο Αναπλ. Γ.Γ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ.ΑΥΓΕΡΗΣ Ευάγγελος , ο κ.ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημήτριος από την εφημερίδα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" , ο εκδότης της εφημ. " ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ " κ.
ΧΑΝΔΑΚΑΣ Μιχάλης , ο εκδότης της εφημ. "ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ " κ. ΚΑΝΑΤΣΕΛΗΣ Ιωάννης,ο εκδότης της εφημ. " ΕΓΚΥΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ " κ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Στυλιανός , ο εκδότης της εφημ. " ΔΗΜΟΤΗΣ , κ.ΡΑ'Ι'ΣΗΣ Φώτιος , ο εκδότης της εφημερίδας  PRESS ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ , κ .ΡΟΥΦΗΚΤΟΣ Γεώργιος , σύσσωμο το Δ.Σ της Τοπικής μας Διοικησης με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΜΠΑΖΑΚΟ Σταύρο , πολλοί συνάδελφοι , φίλοι της Ένωσής μας , καθώς και τα παιδιά της Σχολής Χορού με τους γονείς τους .

Ευχές απέστειλε ο Αναπλ.Υπουργός Ναυτιλίας κ. ΔΡΙΤΣΑΣ Θεόδωρος .
Την πίτα ευλόγησε ο Προιστάμενος του Καθεδρικού Ι.Ν Αγίας Τριάδος Πειραιά, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. ΔΑΝΙΗΛ , ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ , συνεπικουρούμενος από τον Ιεροψάλτη και Α' Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης κ.ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη .Την εκδήλωση παρουσίασε η Υπαστυνόμος κ. ΒΙΔΑΚΗ Μαρία , υπεύθυνη της Σχολής Χορου.Τα παιδιά όλων των ηλικιών,  χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Χίου, Κυθήρων και Σαλα-
μίνας , καταπλήσσοντας όλους τους παρευρεθέντες , οι οποίοι τα αντάμειψαν με το ζεστό τους χειροκρότημα .
Ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης , κ. ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων τόνισε , ότι οι Αστυνομικοί που συμμετέχουν στην Ένωσή μας , προσφέ-
ρουν κάθε μορφής βοήθεια , τόσον στους συναδέλφους Αστυνομικούς , όσον και στους πολίτες,χωρίς καμμία διάκριση ,παράλληλα με την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους .
Τελειώνοντας , ο Πρόεδρος ανέφερε , οτι οι αστυνομικοί κρατούν ψηλά την σημαία των ηθικών αξιών, και ότι οι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και να νοιώθουν ασφαλείς .

Η Τοπική μας Διοίκηση συγχαίρει , τον χοροδιδάσκαλο κ.ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κων/νο , την υπεύθυνητης Σχολής κ. ΒΙΔΑΚΗ Μαρία , τους γονείς , αλλά κυρίως τά παιδιά , όλων των ηλικιών , για το υψηλών απαιτήσεων θέαμα που παρουσίασαν , και εύχεται να συνεχιστεί η όμορφη ελπιδοφόρα και δημιουργική αυτή προσπάθεια .
Ακολούθησε δεξίωση .

       Για  το  Δ. Σ       
                     
ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου