Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την 25-2-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ομίλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δ/ντης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος
κ.ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗΣ Κων/νος, εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά κ.ΜΩΡΑΛΗ Γιάννη , οι  Γ.Γ,Ταμίας και μέλος του Δ.Σ της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά , κ.κ ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ Γεώργιος, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Ιωάννης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης, οι Δ/της και Υποδ/της Τροχαίας Πειραιά κ.κ ΛΑΣΚΟΣ Σπύρος και ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Φώτιος αντίστοιχα , ο Α' Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης , αντιπροσωπεία της Ομάδας Διάσωσης Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΠ κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα , πολλοί συνάδελφοι στην ενέργεια και αποστρατεία, όλων των βαθμών , και φίλοι του Ομίλου .


 
Η Πρόεδρος του Ομίλου κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Ολγα, αφού καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους,
αναφέρθηκε διεξοδικά στα πεπραγμένα του Ομίλου, κατά το παρελθόν έτος 2014 .
Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ ,πρώην 
Δ/ντης Παιδικών Εξοχών της Ελλ. Αστυνομίας ,συνεπικουρούμενος από τον ιεροψάλτη και 
Α'Αντιπρόεδρο της Τ.Δ Πειραιώς και Νήσων ΔΕΑ , κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη .
 
 
Στη συνέχεια η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου , απένειμαν επαίνους και συμβολικό
χρηματικό ποσό , σε καθένα από τα 15( δέκα πέντε ) παιδιά αστυνομικών , που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας , επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους .
Ακολούθησε δεξίωση .
 
 
Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες , στην Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου, για την διαχρονικά σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά τους, στην Αστυνομία και στην κοινωνία γενικότερα .

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου