Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την 19.00  ώρα  της 29-1-2016 , ημέρα Παρασκευή ,πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, στην αίθουσα Βαρόνου Κίμωνος Ράλλη του Πειραικού Συνδέσμου .


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εκτέλεση τεσσάρων μουσικών δημιουργιών από την 
εξαιρετική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά ,υπό την διεύθυνση του Μαέ-
στρου κ.ΚΑ'Ι'ΚΤΣΗ , η οποία καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρισταμένους.
Για την συμμετοχή τους  αυτή αλλά και για την πολύχρονη προσφορά τους στους δημότες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης , τους απενεμήθη τιμητικό δίπλωμα.
Στη συνέχεια οι μαθητές της Σχολής " ΔΩΔΩΝΗ " , χόρεψαν ελληνικούς παραδοσια-
κούς χορούς , και  καταχειροκροτήθηκαν από όλους .
Απενεμήθη τιμητικό δίπλωμα στον χοροδιδάσκαλο και ιδρυτή της Σχολής , κ. ΓΚΟΛΕΜΗ Γεώργιο . 

 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο πρώην Βουλευτής κ. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ
Αναστάσιος , οι πολιτευτές κ.κ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Ευγενία και ΜΟΥΓΙΟΣ Πέτρος , 
ο τ. Γραμματέας Περιφέρειας Αιγαίου κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ Σπυρίδων , οι Επίτιμοι Υπαρχη-
γοί της ΕΛ-ΑΣ κ.κ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος ( Επίτιμα μέλη της Λέσχης ) ,η Πρόεδρος του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Ολγα , συνοδευόμενη από τις κυρίες ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ Φανή , Αντιπρόεδρο , ΚΑΛΛΙΚΗ Μαρκέλλα , Ταμία , και ΠΕΤΡΙΔΟΥ Μίλτα , υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων , ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξ/κων Σωμάτων Ασφαλείας κ.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας , ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Αστυνομικού Παλμού των Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας κ.ΓΛΥΚΟΣ Παναγιώτης και ο Αντιπρόεδροςκ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ,ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκος ( Αναπλ. Γ.Γ ΕΤ ΔΕΑ και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων ), ο τ. Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου " ΠΑΙΔΙΚΟ  ΣΠΙΤΙ " κ. ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ Κώστας , ο κ. ΑΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣΚ. , Καθηγητής Πανεπιστημίου CAMBRIDGE ,οι κ.κ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Μαίρη και ΤΡΙΓΚΑΣΚων/νος , Δ/ντες του Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων , ο πρ.Δ/ντης Εκπαίδευσης κ.ΧΡΙΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Π.,ο κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος τ. Δ/ντης Τζανείου Νοσοκομείου,ο Δικηγόρος παρ' Εφέταις κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης ( Νομικός Σύμβουλος της Λέσχης) ,ο κ. ΧΙΟΝΗΣ Κωνστάντιος , μέλος του Δ.Σ του Πειρα'ι'κού Συνδέσμου , ο κ.ΒΟΝΤΑΣ Αγγελος , εκπαιδευτικός, ο κ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Φώτιος , Υποδ/της Τροχαίας Πειραιά ( μέλος της Λέσχης ), η πρώην υπεύθυνη Τύπου και Δημ. Σχέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά , κ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ Λίτσα , πολλοί συνάδελφοι  όλων των βαθμών ε.α και φίλοι της Λέσχης , καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ της Λέσχης με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΤΕΤΡΑΔΗ Ιωάννη .
 
Από τον χώρο των ΜΜΕ , παραβρέθηκαν ο κ. ΚΑΝΑΤΣΕΛΗΣ Ιωάννης , από την εφημ. "ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ", ο κ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δημήτριος , από την εφημ. "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ",η Εκδότρια της εφημ. 'PRESS ANTAPOKRITIS " κ. ΓΕΡΑΜΑΝΗ Σταματίνα και ο συνεργάτης της , κ. ΡΟΥΦΗΚΤΟΣ Γεώργιος , και ο κ.ΜΑΥΡΕΑΣ από το " Κανάλι 1 " του Πειραιά. 
Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ ( αντιστράτηγος ε.α
της ΕΛ-ΑΣ ), Προ'ι'στάμενο  του Ι.Ν  ΡΟΔΟΝ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ  Πειραιά, συνεπικουρούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ , ( ως εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ Φαλήρου , κκ ΣΕΡΑΦΕΙΜ , Προ'ι'στάμένοτου Ι.Ν Αγίου Κων/νου κ Ελένης Πειραιά.
 
Τιμητικό δίπλωμα απενεμήθη από τον Πρόεδρο κ.ΤΕΤΡΑΔΗ Ιωάννη ,αντιστράτηγο ε.α
στον Επίτιμο  Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης και μέλος της Λέσχης  κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη , για το ήθος , την συναδελφική αλληλεγγύη και την εν γένει προσφορά του στον συνάνθρωπο και το Σωματείο .
Ακολούθησε δεξίωση .

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου