Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟΡΓΗ ΑΓΑΠΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΕΜΕΝΑ "ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ"...ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥΣυντριπτικό,ψυχοφθόρο ,αδυσώπητο το φορτίο της ορφάνιας.Χτυπάσκληρά,ανελέητα,αμείλικτα τις μικρούλες, ανυπεράσπιστες ,εύτρωτες στην τρυφερότητά τους παιδικές ψυχούλες.Διαβαίνει σαν σαρωτική θύελλα,τα παρατά στις παγερές, αφιλόξενες στράτες της ζωής.
Την Τετάρτη,27-11-2013,στις 6 το απόγευμα ,η Τοπική μας Διοίκηση,διά του Α'Αντιπροέδρου της ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ Μανώλη,μαζί με ανθρώ-     πους της τέχνης ,του πολιτισμού,αλλά και πολλούς φίλους της Ένω-σης μας, επισκεφθηκαν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας ,με προσφορά τροφίμων ,γλυκισμάτων κ.α χρησ.ειδών, κάνοντας πράξη για πολλοστή φορά τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας,τηςτης αγάπης,της προσφοράς και της αλληλεγγύης,τις οποίες διακονεί και στις οποίες στηρίζεται η Ένωσή μας.
Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα προστασίας ανηλίκων κοριτσιών,λειτουργεί στον Πειραιά,στην οδό Μ.Χατζηκυριακού,με δωρεά του ΙΩΑΝΝΗ και ΜΑΡΙΓΩΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ από τις αρχές του περασμένου αιώνα.
Έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο από την Ακαδημία Αθηνών(κορυφαίου πνευματικού ιδρύματος της χώρας),αλλά και με πολλούς επαίνους και τιμητικές διακρίσεις,για το σπουδαίο και Πανελληνίως αναγνωρισμένο έργο που επιτελεί στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά.
Εκτός από τα πολυάριθμα κορίτσια του ιδρύματος ,μας υποδέχθηκαν και πολλά διοικητικά στελέχη του,εκφράζοντας την απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη τους.
Ο γνωστός τρσγουδιστής Χάρης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με τον συνεργάτη του στα πλήκτρα Γιάννη ΠΑΠΠΑ ,που μετείχαν ανιδιοτελώς,μας χάρισαν απλόχερα και γενναιόδωρα,την γλυκύλαλη ομορφιά νοσταλγικών
τραγουδιών,αποσπώντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων.
Αναχωρήσαμε με αισθήματα χαράς και εσωτερικής αγαλλίασης,δηλώνοντας στους υπευθύνους την συμπαράστασή μας και εκφράζοντας τον θαυμασμό μας,για το θεάρεστο και βαθύτατα ανθρώπινο έργο ζωής που επιτελούν.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ 
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου