Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

HYDRA'S TRAIL EVENT

 

Το «HYDRA'S TRAIL EVENT -- ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ» είναι πλέον γεγονός και υπόσχεται να προσφέρει ένταση και πολύ δράση.
Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζει ο αγώνας με την ονομασία "Eros mountain trail", μια διαδρομή των 25,6 χλμ με θετική υψομετρική 1050μ, ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας downhill που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Καλώς ήρθατε στους αγώνες της Ύδρας, εξερευνήστε την άγρια ομορφιά του νησιού μας, περιηγηθείτε στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια της και ζήστε μοναδικές αγωνιστικές στιγμές!

5 & 6 Aπριλίου 2014

Παραγωγή Βίντεο:LifeMoments


2 σχόλια:

  1. Εκφραζω τα συγχαρτηρια μου στο προεδρο της Τοπικης Διοικησης Πειραιως και Νησων κ. Σταυρο Μπαζακο που προηχθη στο βαθμο του αστυνομικου Διευθυντου και του ευχομαι καλη επιτυχια στα νεα του καθηκοντα.Αγγελος Παν Κονταρας Β ος Αντιπροεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή