Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Έκθεση εικαστικών τεχνών των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών 


Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, θα πραγματοποιήσει Ομαδική Πανελλήνια έκθεση εικαστικών τεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο ΄΄ ΜΕΛΙΝΑ΄΄ οδός Ηρακλειδών 66  Θησείο-Αθήνα  από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου 2015 με τίτλο ΄΄Αστυνομία και Εθελοντισμός στη Σύγχρονη Εποχή΄΄. 
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
        Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών με κοινωνικό προσανατολισμό και η πρώτη Μη Κυβερνητική Οργάνωση εθελοντών αστυνομικών, εξασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής σε όλους τους αστυνομικούς έν ενεργεία ή εν αποστρατεία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διάκριση βαθμού, γλώσσας, φύλου, χρώματος και θρησκείας.
      Στο κέντρο όλης αυτής της προσπάθειας βρίσκεται το Παγκόσμιο σύνθημά μας  ΄΄SERVO PER AMIKECO΄΄ δηλ. Εξυπηρέτηση δια της Φιλίας. Ο Πολιτισμός λοιπόν, η συνεργασία και ο εθελοντισμός είναι το  τρίπτυχο , ώστε να μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.
       Είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα αυτό ξεπερνάει τα σύνορα αφού θα συμμετέχουν και αστυνομικοί άλλων χωρών και προβάλει τη χώρα μας διεθνώς.   
       Σκοπός της έκθεσης είναι η επιβράβευση του έργου των καλλιτεχνών αστυνομικών, η καλλιέργεια των ανθρώπινων σχέσεων και η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου με τους πολίτες.
       Η έκθεση θα είναι ανοιχτή σε όλες τις τεχνοτροπίες-τάσεις και διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, αγιογραφίας, κεραμικής κλπ.
       Παρακαλούμε όπως  οι  ενδιαφερόμενοι  υποβάλουν αίτηση στα γραφεία μας, Ικτίνου 2 -  ΤΚ 10552-Αθήνα τηλ. 2105227187 Fax.2105248397  e-mail:ipatikis@otenet.gr το αργότερο μέχρι 20 Αυγούστου 2015, επισυνάπτοντας απαραιτήτως μικρό βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες των έργων τους για τον κατάλογο της έκθεσης.
   Η μεταφορά των έργων και η παράδοσή τους θα γίνει με τη φροντίδα των ενδιαφερομένων στο Πολιτιστικό Κέντρο ΄΄ ΜΕΛΙΝΑ΄΄ στις 9 Σεπτεμβρίου 2015   και κατά τις ώρες 10.00΄ έως 14.00΄. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετάσχει με 2 έως 3 έργα των οποίων οι διαστάσεις δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα 3 τετραγωνικά μέτρα. Τα έργα ζωγραφικής πρέπει να είναι έτοιμα για την έκθεση και να φέρουν τα απαραίτητα υλικά για την ανάρτηση, τα δε έργα γλυπτικής να συνοδεύονται από τις βάσεις τους.
Με τη λήξη της έκθεσης στις 18 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί και η επιστροφή των έργων.  Τα έργα θα παραλαμβάνονται από τους συμμετέχοντες ή άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο  οπωσδήποτε την ίδια ημέρα και από τις ώρες 10.00΄έως 14.00΄.  
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, θα χορηγηθούν ειδικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες δημιουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου