Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ "50+1" ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 19.30 η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχά-
του γιόρτασε τα "50+1" χρόνια ,αδιάλειπτης και ακάματης προσφοράς
σε απόρους και μοναχικούς ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, παρέχοντάς τους στέγη,τροφή,θαλπωρή, φροντίδα, περίθαλψη καικυρίως στοργή και αγάπη.
Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου βρίσκεται στην οδό Κοραή 40, στο Μοσχάτο, και είναι δημιούργημα του εκλεκτού και ταπεινού κοινωνικού παράγοντα  ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ Διονύση και ομάδας συνεργατών του,
έχει δε τιμηθεί απο την Ακαδημία Αθηνών ( κορυφαίου πνευματικούΙδρύματος της Χώρας),με Χρυσούν Σταυρόν και Χρυσούν  Μετάλλιο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Έπαινο του Ερυθρού Σταυρού της πρώην Γιουγκοσλαβίας, από εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Ελληνικής Πολιτείας,  από ξένες πρεσβείες και σημαντικές προσωπικότητες,αλλα κ'από την Τοπική μας Διοίκηση( Ιανουαρ.2013).
Παρέστησαν ο Αρχιμανδρίτης π. ΙΣΙΔΩΡΟΣ ,ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ανδρέας,ο πρώην Δήμαρχος επί σειρά ετών κ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Ταξιάρχης,  Αντιδήμαρχοι,  Δημοτικοί Σύμβουλοι,
εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων, δωρηταί της Μέριμνας,  σύσσωμο το Δ.Σ της Μέριμνας με επικεφαλής την νέα αλλά άξιαΠρόεδρο κ. ΚΟΥΡΗ Μαρία, καθώς και πολλοί φίλοι και εθελοντές της.Την Τοπική μας Διοίκηση εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος της κ. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης .
Την Πανηγυρικη ομιλία εκφώνησε η Δ/ντρια της ΚΜΜ και εγγονή του Επιτίμου πλέον Προέδρου της κ,Διον.ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ,κ.ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗ Κωνσταντίνα, ενω χαιρετισμό απήυθυνε η νέα κ άξια Πρόεδρος της κ.
ΚΟΥΡΗ. ΤΟ μουσικό συγκρότημα του τραγουδιστή, μουσικού και συνθέτη κ. Ακη ΔΕΙΞΙΜΟΥ - που μετείχε πρόθυμα και ανιδιοτελώς- χάρισε απλόχερα και γενναιόδωρα,  την γλυκύλαλη ομορφιά νοσταλγικών
τραγουδιών.
Στο τέλος της εκδήλωσης, η  Προεδρος κ. ΚΟΥΡΗ Μαρία μας ανακοίνωσε οτι με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ η Μεριμνα μετονομάζεται σε ΚΜΜ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ, τιμώντας κατ αυτό τον τρόποτην πεντηκονταετή προσφορά του στο ίδρυμα, ο δε   Δήμαρχος με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρότεινε στην Ακαδημία Αθηνών να τιμήσει τον κ. ΘΕΟΦΙΛΑΤΟ.
Ακολούθησε δεξίωση.
Θερμά συγχαρητήρια στους άξιους και ακάματους εργάτες της ανθρωπιάς,  οι οποίοι διακονούν καθημερινά τον συνάνθρωπο.
Καλοί μου φίλοι ,εμείς θα είμαστε κοντά σας.

" ΩΣ ΧΑΡΙΕΝ ΕΣΤΙ' ΑΝΘΡΩΠΟΣ,  ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η 
 
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

  ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου