Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ
ΣΤOΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Την 20-10-2013 επισκέφθηκε  τα γραφεία του Εθνικού Τμήματος  το μέλος της ΙΡΑ ΗΠΑ και υπαρχηγός της Αστυνομίας του Τέξας κ. W.D. Pue συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και ένα ακόμα ζεύγος, διερχόμενοι ως επιβάτες κρουαζιέρας από το λιμάνι του Πειραιά.

Τους επισκέπτες μας ανέλαβε να παραλάβει από το πλοίο και να τους ξεναγήσει ο Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων , αλλά και Γενικός Γραμματέας της ΤΔ Πειραιώς και Νήσων κ. Κυριάκος Κάρκαλης.

Το πρόγραμμα της ξενάγησης περιελάμβανε καφέ στη Μαρίνα Ζέας, επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και γεύμα με Ελληνικό μενού σε γραφική ταβέρνα της Πλάκας. Επίσης επίσκεψη στα γραφεία του Εθνικού Τμήματος, όπου τους υπεδέχθη  ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης, καθώς και οι κ.κ. Σταυρακάκης και Ασημακούλας και η Διοικητική Γραμματέα κα Αντωνίου. Αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και προσφέρθηκαν  αναμνηστικά δώρα.

Οι επισκέπτες μας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και εδήλωσαν ενθουσιασμένοι από την Ελληνική φιλοξενία
Η ΤΔ Πειραιώς και Νήσων της ΙΡΑ, ευχαριστεί θερμά τη Διοικητή του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Πειραιώς Υ/Β κα Γεωργία Πολίτη, καθώς και όλο το προσωπικό που είναι πάντοτε παρόντες, κατά την υποδοχή των ξένων μας, φορώντας το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου