Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΗΝ ΤΔ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ΙΡΑ







Την 27/6/2015 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή εν ενεργεία και αποστρατεία μελών, εκλογές της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, από τις οποίες εκλέχτηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της ΕΕ.
Την 30/6/2015 συνήλθε το ΔΣ και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυριάκος Κάρκαλης
Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:Ταξιάρχης Αντωνίου
Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΠαναγίωτης Μαρούδας
Γ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ιωάννης Μιχελάκος
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Άγγελος Κονταρας
ΑΝ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΙωάννης Μιχελάκος
ΤΑΜΙΑΣ:Δημήτριος Μπέκας
ΑΝ.ΤΑΜΙΑΣ:Τατιάνα Παπαδόδημα
ΑΡΜ.ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:Θεοδώρα Ζαπαντιώτη
ΜΕΛΟΣ:Σταύρος Μπαζάκος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κούβαρη Χριστίνα ως Πρόεδρος
Τσουτάκος Μιχαήλ και
Καραβίδας Γεώργιος ως μέλη

Το νέο ΔΣ θα έχει τριετή θητεία και δεσμεύτηκε να εργαστεί με ζήλο για την προαγωγή του έργου και των σκοπών της ένωσης μας, προς όφελος των Αστυνομικών μελών μας ή μη και της Πειραϊκής κοινωνίας Προσδοκά δε σε στενή συνεργασία με τις Τοπικές αρχές, τους άλλους φορείς και φυσικά με το Εθνικό Τμήμα και τις άλλες Τοπικές Διοικήσεις
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για τη σημαντική προσφορά τους τα απελθόντα μέλη, κ.κ. Εμμανουήλ Στρατουδάκη, Βασίλειο Μαυρογιάννη και Σπυρίδωνα Σπηλιόπουλο.
Επίσης τον απελθόντα Πρόεδρο κ. Σταύρο            Μπαζάκο, ο οποίος λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του, επέλεξε να υπηρετήσει την Τοπική μας Διοίκηση από τη θέση του μέλους του ΔΣ, παραμένοντας ωστόσο ενεργός κοντά μας.
Τέλος, η πόρτα μας παραμένει ανοιχτή σε όλους τους συναδέλφους, που έχουν τη διάθεση να συνεισφέρουν στο έργο μας, είτε με εργασία είτε με ιδέες και προτάσεις
           
                                        SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ δια της φιλίας)


          Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

       Κυριάκος Κάρκαλης                                Άγγελος Κονταράς

2 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 27η ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΕΙΤΕ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΒΑΛΩ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. .ΕΥΧΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 27η ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΕΙΤΕ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΒΑΛΩ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. .ΕΥΧΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή